Welkom in de wereld van RTI Services

In logistieke processen spelen Reusable Transport Items (RTI’s), zoals rolcontainers, pallets en plastic kratten, een bijzondere rol.

Enerzijds doordat een goede inzet efficiency oplevert en anderzijds omdat de retourstroom kostbaar kan zijn.

Ontzorging: Emballage As A Service

RTI Services kan u ondersteunen bij het maken van een keuze tussen het gebruik van RTI’s en eenmalige verpakkingen. Bij de keuze voor RTI’s kijken we ook welk type RTI dan het meest passend is. Met ons beheer betaalt u alleen voor de daadwerkelijke roulatie in plaats van een huurbedrag. Zo voorkomt u dat RTI

 

Onze focus ligt op kostenverlaging en het verhogen van het gemak in uw organisatie, waarbij wij zorg dragen voor het beheer van elk gewenste type RTI. Wij zijn onafhankelijk van poolorganisaties en logistieke dienstverleners en kunnen daardoor het beste resultaat voor u bereiken.

Hoe werkt het

We maken samen een inventarisatie van de emballage behoefte. Zo kijken waar we meer efficiëntie en besparing op emballage kunnen bereiken.

Vervolgens gaan wij de transportbewegingen in kaart brengen en komen wij met een voorstel voor de ontzorging.

Wij verzorgen de emballage bewegingen en zorgen ervoor dat er altijd de juiste hoeveelheid kratten aanwezig is op de juiste locatie. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijke roulatie.

De voordelen van beheer

Bij beheer dragen wij zorg voor de beschikbaarheid, transport, reiniging en registratie van de emballage.

 

De voordelen kort op een rij:

  • Ontzorging van totale emballagestroom: inclusief transport, reiniging en registratie
  • Altijd de juiste ladingdragers (Kratten, Pallets, Rolcontainers) tot de beschikking
  • Kostenverlaging door efficïenter gebruik van kleinere hoeveelheid emballage: Je betaalt alleen voor de daadwerkelijke roulatie
  • Meer inzicht in gebruik emballage
  • Ontzorging van de organisatie: Zo houd je tijd over voor de cruciale processen!

  

Over RTI Services

RTI Services, opgericht in 2004, is een third party service provider gespecialiseerd in het bereiken van efficiencyverbeteringen

op het gebied van Reusable Transport Items.

 

Onze focus ligt op kostenverlaging en het verhogen van het gemak in uw organisatie, waarbij wij zorg dragen voor het beheer van elk gewenste type RTI. Wij zijn onafhankelijk van poolorganisaties en logistieke dienstverleners en kunnen daardoor het beste resultaat voor u bereiken

Onze visie op RTI Management

De kern van goed RTI management vormt gegarandeerde beschikbaarheid tegen de laagste kosten. Om dit te bereiken bieden we u services aan die betrekking hebben op alle aspecten van RTI management.

 

Keuze type RTI

Het meervoudig gebruik van Reusable Transport Items biedt veel voordelen op het gebied van efficiency en kostenbesparing. Toch kan het in bepaalde situaties gunstiger zijn om te kiezen voor items met een eenmalig gebruik, zoals karton. Bijvoorbeeld als de afstand tot de ophaallocatie van de retouren groot is of als de aantallen per ophaallocatie klein zijn.

 

In veel gevallen zal het echter gunstiger zijn om voor het meermalig gebruik van RTI’s te kiezen. Als gekozen wordt voor RTI’s is het van belang het juiste type RTI’s te kiezen om tot de laagste kostprijs te komen.  Hierbij spelen ook de wensen van uw klanten een rol.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Daarin geven wij u graag een toelichting op de mogelijkheden.

Contactgegevens:

Jos Streng

Tel: 06-50287726

Goudse Rijweg 3, 2771 AE Boskoop