Welkom in de wereld van RTI Services

In logistieke processen spelen Reusable Transport Items (RTI’s), zoals rolcontainers, pallets en plastic kratten, een bijzondere rol.

Enerzijds doordat een goede inzet efficiency oplevert en anderzijds omdat de retourstroom kostbaar kan zijn.

Neem contact op

Over RTI Services

RTI Services, opgericht in 2004, is een third party service provider gespecialiseerd in het bereiken van efficiencyverbeteringen

op het gebied van Reusable Transport Items.

 

Onze focus ligt op kostenverlaging en het verhogen van het gemak in uw organisatie, waarbij wij zorg dragen voor het beheer van elk gewenste type RTI. Wij zijn onafhankelijk van poolorganisaties en logistieke dienstverleners en kunnen daardoor het beste resultaat voor u bereiken

Onze visie op RTI Management

De kern van goed RTI management vormt gegarandeerde beschikbaarheid tegen de laagste kosten. Om dit te bereiken bieden we u services aan die betrekking hebben op alle aspecten van RTI management.

 

Keuze type RTI

Het meervoudig gebruik van Reusable Transport Items biedt veel voordelen op het gebied van efficiency en kostenbesparing. Toch kan het in bepaalde situaties gunstiger zijn om te kiezen voor items met een eenmalig gebruik, zoals karton. Bijvoorbeeld als de afstand tot de ophaallocatie van de retouren groot is of als de aantallen per ophaallocatie klein zijn.

 

In veel gevallen zal het echter gunstiger zijn om voor het meermalig gebruik van RTI’s te kiezen. Als gekozen wordt voor RTI’s is het van belang het juiste type RTI’s te kiezen om tot de laagste kostprijs te komen.  Hierbij spelen ook de wensen van uw klanten een rol.

 

Wat kan RTI Services voor u doen?

RTI Services kan u ondersteunen bij het maken van een keuze tussen  het gebruik van RTI’s en eenmalige verpakkingen. Bij de keuze voor  RTI’s kijken we ook welk type RTI dan het meest passend is. Op basis van uw wensen en de aanwezige productstromen verzorgen wij  kostprijsberekeningen die u kunt gebruiken bij het nemen van beslissingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Daarin geven wij u graag een toelichting op de mogelijkheden.

Contactgegevens:

Jos Streng

Tel: 06-50287726

Goudse Rijweg 3, 2771 AE Boskoop